Heidi Kjellman

Toimitusjohtaja, vastaava isännöitsijä
AIT | IAT | YJET*

heidi@innoisannointi.fi
045 888 5554

Heidillä on lähes 15 vuoden kokemus kiinteistöjohtamisen monipuolisista asiantuntijatehtävistä kattaen kaikki asumis- ja omistusmuodot. Lisäksi hänellä on laaja kokemus liikekiinteistöjen ja kiinteistörahastojen manageerauksesta.

Heidin erityisosaamista on asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöiden hallinnon ja talouden aktiivinen ja tavoitteellinen kehittäminen. Lisäksi Heidillä on kokemusta ja näyttöjä toiminnassaan hallinnollisesti tai taloudellisesti kriisiytyneiden yhtiöiden tilanteen selvittämisestä ja kuntoon laittamisesta.

Isännöintipalveluiden kilpailutuksiin ja tarjouspyyntöihin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä Heidiin.

Tiina Pesonen

Isännöitsijä
ITS | RAPE | VuT

tiina@innoisannointi.fi
050 5677 618

Tiina on yli 10 vuoden kokemuksen omaava isännöinnin rautainen ammattilainen. Tiinalla on laaja kokemus asunto-osake- sekä vuokra- ja asumisoikeusyhtiöistä mukaan lukien taloyhtiöiden hallinnosta, taloudesta sekä erilaisista peruskorjaushankkeista.

Tiinan erityisvahvuus on asiantunteva asiakaspalvelu; Tiina on menestyksekkäästi vastannut haastavienkin talo- ja kiinteistöyhtiöiden kiinteistöjohtamisesta.

Janne Vuorela

Isännöitsijä
IAT | LKV

janne@innoisannointi.fi
050 4322 962

Janne Vuorela on laajan kiinteistöalan kokemuksen sekä laillisen kiinteistövälittäjän (LKV) pätevyyden omaava isännöitsijä. Jannella on monipuolinen kiinteistöalan osaaminen sekä pitkä myyntialan kokemus eri tehtävistä. Janne on toiminut muun muassa Realco Välitys Oy:n toimitusjohtajana sekä myynnin esimiestehtävissä yli 15 vuotta.

Jannen eritysosaaminen on uudiskohteiden vastaanotto ja tehokas käynnistäminen. Janne on saanut erityistä kiitosta RS-kohteiden ammattimaisen kiinteistöjohtamisen toteutuksesta asiakkailtaan.

Ilkka Prusi

Isännöitsijä
IAT

ilkka@innoisannointi.fi
040 527 2926

Pia Roth

Isännöitsijä | AIT  

pia@innoisannointi.fi

Annu Davudi

Kiinteistösihteeri

annu@innoisannointi.fi

Anne Laakkonen

Kirjanpitäjä

anne@innoisannointi.fi

Sari Fagerholm

Kirjanpitäjä

sari@innoisannointi.fi

* Suoritettavana oleva tutkinto